Ez a KSC Szekszárd 2011-2018. évi archív honlapja. Az aktuális információkért kérjük látogasson el a www.kscszekszard.hu oldalra.

Sajnálatos véget ért a szezon Maja Scsekics számára

Kelt: 2017. február 8. (szerda), 23:59 • hozzászólás • Írta: Finta Viktor • Kategória: NB I. A

Súlyos sérülést szenvedett edzésen szerb légiósunk, Maja Scsekics. Az NB I-es csapat irányítójának sajnálatos módon elszakadt a bal térdében a keresztszalagja, így komoly műtét és feltehetően több hónapnyi regeneráció vár rá, vagyis a 2016/2017-es idényben már nem léphet pályára.

Maja Scsekics a hétfő esti edzésen, egy rossz kitámasztást követően kapott a térdéhez – tudtuk meg Szabó Gergő klubigazgatótól. Már akkor érezni lehetett, hogy nagy a baj, mert nem tudott rendesen lábraállni. A csapatorvos, dr. Shafei Farid manuális vizsgálat után adott elsődleges diagnózisa is arra utalt, hogy nagy valószínűséggel elszakadt a keresztszalag a szerb játékos bal térdében. Ezt megerősítette a kedden Újvidéken egy térdspecialista által elvégzett vizsgálat és az MR eredménye is.

Maját Szerbiában hamarosan megműtik, aztán visszatér csapatunkhoz, ahol elkezdi majd a regenerációt. Felépülése feltehetően több hónapot vesz igénybe, így szinte teljesen biztos, hogy ebben a bajnoki szezonban már nem léphet pályára. Mihamarabbi gyógyulást kívánunk neki ezúton is!

Szabó Gergő kérdésünkre azt is elmondta, hogy még nyitott kérdés, igazol-e a klub valakit a sérült légiós pótlására, vagy a jelenlegi kerettel folytatjuk a küzdelmeket a bajnokságban, illetve a Magyar Kupában.