Ez a KSC Szekszárd 2011-2018. évi archív honlapja. Az aktuális információkért kérjük látogasson el a www.kscszekszard.hu oldalra.

Támogatói vacsora a Bodri Pincészetben

Kelt: 2018. május 25. (péntek), 23:59 • hozzászólás • Írta: Gaál Tamás • Kategória: NB I. A

A KSC vezetősége csütörtök este ünnepi keretek között fejezte ki köszönetét a klub legnagyobb támogatóinak. A Bodri Pincészet éttermében megtartott rendezvényen több mint negyven vendég vett részt, ahol a remek hangulat és a jó borok mellett hajnalig tartott az eszmecsere.

„Ismét minden korábbinál sikeresebb szezont zártunk, az újabb bajnoki ezüst mellé megnyertük a Magyar Kupát, és a legjobb nyolc közé jutottunk az Európa-kupában. Ezek a sikerek, ez az aranyérem ugyanúgy a ti érdemetek is, mint a pályán küzdő játékosoké, a kispadról irányító edzőké vagy az őket kiszolgáló stábé, ezért szeretnénk mindannyiótok nyakába akasztani egyet belőle.”

Szabó Noémi, az Atomerőmű KSC Szekszárd szakmai igazgatója mondta ezt köszöntőjében a klub által a támogatók részére szervezett ünnepségen csütörtökön este a Bodri Pincészet éttermében. A legjelentősebb szponzorok az érem mellé kitehetnek a vitrinjükbe egy impozáns gravírozott üvegdíjat is, amelyen a KSC logója és a 2018. március 25-ei dátum mellett egy csapatkép látható. Az a pillanat, amikor a lányok és a stáb odaállt az őket ünneplő szekszárdi szurkolók elé Sopronban a kupával.

A díjátadás után, a vacsora előtt levetítették a szezont összefoglaló kisfilmet, amely seregnyi szép emléket elevenített fel, és bizony meglett férfiak szemébe is örömkönnyeket csalt. Mindenki reményét fejezte ki, hogy a sikersztori folytatódik.

Kép: Mártonfai Dénes