Ez a KSC Szekszárd 2011-2018. évi archív honlapja. Az aktuális információkért kérjük látogasson el a www.kscszekszard.hu oldalra.

Horváth Judit Nyugati Liga rájátszás 5. forduló

Kelt: 2018. június 1. (péntek), 8:00 • hozzászólás • Írta: Gaál Tamás • Kategória: Megyei

A KSC idén junior, kadett és serdülő korú játékosokból álló csapattal nevezett a Baranya Megyei Kosárlabda Szövetség amatőr bajnokságába. Harsányi Máriáék az utolsó fordulóban Nagykanizsán 81-64-es vereséget szenvedtek.

KANIZSAI VADMACSKÁK SE – KSC SZEKSZÁRD 81-64 (16-20, 16-15, 24-13, 25-16)
SZEKSZÁRD: Vincze 14/6, Renczes 12/3, Liszkai 9/3, Istókovics 4, Temesi 4. Csere: Andi 8, Viszmeg 7, Dér 4, Sinka 2, Holcz, Marsai, Németh. Edző: Harsányi Mária.

„Csütörtökön játszottuk Nagykanizsán az NBII. ötödik forduló meccsét a hazaiak ellen. A kadett döntő negyedik mérkőzésén megsérült Miklós Melindát nélkülöztük. Sajnos nagyon gyenge játékot adtunk elő, hibát-hibára halmoztunk, de a félidőben még így is vezettünk három ponttal. A második félidőben fáradt csapat benyomását keltettük, elsősorban fejben nem voltunk a pályán. Védekezésben lemaradtunk, sok eladott labdánk volt, könnyű kosarakat engedtünk ellenfelünknek, támadásban pedig nagyon pontatlanok voltunk. Sokat cseréltem, de ezen a mérkőzésen senki sem nyújtott átlag feletti játékot, így tizenhét pontos vereséget szenvedtünk.”

Harsányi Mária