Ez a KSC Szekszárd 2011-2018. évi archív honlapja. Az aktuális információkért kérjük látogasson el a www.kscszekszard.hu oldalra.

UP: Serdülő-kadett-junior évzáró

Kelt: 2018. június 29. (péntek), 8:00 • hozzászólás • Írta: Gaál Tamás • Kategória: Junior, Kadett, Serdülő

A KSC U14, U16 és U18-as csapatai csütörtökön a Sárosdi Borházban búcsúztatták a 2017/2018-as szezont.

„Csütörtökön az utolsó edzés után a Sárosdi Borházban tartottuk az évzáró bulinkat. Nagy örömünkre az eseményen részt vett az egyesület vezetőségéből Szabó Gergő klubigazgató, Szabó Noémi szakmai igazgató és Murvai Szabolcs technikai vezető.

Szabó Noémi értékelte az elmúlt bajnoki szezont. Az országos A-döntőben hetedik helyezett serdülő csapat játékosai oklevelet kaptak, a negyedik helyen záró kadettek szintén. A hét győzelmet és három vereséget elérő junior csapatunkat – négynél több, a korosztálynál fiatalabb játékos szerepeltetése miatt – az alapszakaszt követően kizárta a szövetség a bajnokságból, így Szabó Noémi létrehozta a Négy Város Bajnokságát a kizárt csapatok részére (PVSK, Szeged, Baja és mi). Ezt csapatunk nyerte meg hat győzelemmel és egy vereséggel. A döntő visszavágó mérkőzését a Baja sportszerűtlenül nem játszotta le velünk. Az aranyérmet és az oklevelet Szabó Gergő klubigazgató adta át a lányoknak. A bajnokság All-Star csapatába két játékosunk is bekerült: Temesi Eszter és Liszkai Rebeka emlékplakettet és oklevelet kapott.

A több játéklehetőség miatt junior-kadett-serdülő vegyes csapatot indítottuk a Horváth Judit NB2-es felnőtt regionális bajnokságban, ahol tíz együttes küzdött az érmekért, helyezésért. Csapatunk a Nagykanizsával karöltve megnyerte bajnokságot. (Több hiba is történt a rendező szövetség részéről, igy jött ki ez az eredmény.) Újabb aranyérem került a lányok nyakába, mellé oklevéllel.

Az eseményen még egy különdíjat adtam ki (ilyen az elmúlt szezonban is volt már): a három csapatunkból a legtöbbet fejlődött játékos Holcz Rebeka lett. Serdülő játékosunk idén már a kadett csapatban is helytállt, a kupát különben tavaly is ő érdemelte ki.

Nagyon jól telt az este, jókat beszélgettek a lányok. Játszottunk és jókat ettünk-ittunk, szép és jó este volt, szépen búcsúztattuk a 2017/2018-as bajnoki szezont.

Júliusban fakultatív edzések lesznek. NB1-es játékosunk, Mansaré Manty technikai képzést tart, míg Jánossy Csaba erőnléti munkát végez azokkal, akik igénylik.

Augusztus 1-én kezdjük a felkészülést a 2018/2019-es bajnoki szezonra. Jó pihenést mindenkinek a nyári szünetre!”

Harsányi Mária